Resepi Esp yang paling best sekali...

Salam sayang semua... sempena promo ESP pada bulan Oktober ni, Ana nak kongsikan resepi ESP yang paling best sekali tau...

Resepi Esp yang paling best sekali...
 


Sebelum ni Ana dah pernah tulis satu entri tentang 15 resepi ESP yang boleh kita cuba. Nak tahu tentang 15 resepi ESP tu boleh klik di sini ye.

Tapi kali ni Ana nak fokus kepada satu resepi ESP kegemaran Ana... Iaitu ESP bersama Cinch Shake perisa Chocolate. Rasanya memang peerhh... terbaik tu... Ana memang paling suka resepi yg ini.

Resepi Esp yang paling best sekali...

Mudah sangat caranya...mula mula...
1. ambil 1 scoop cinch shake chocolate tu, masukkan dalam shaker
2. ambil 1 sudu ESP, masukkan dalam shakerjugak (ESP tiada scoop disediakan, guna sudu biasa sahaja)
3. Masukkan air masak ke dalam shaker. Ikut kesesuaian yang dikehendaki. Nak pekat sikit, kurangkan kuantiti airnya. NOTA: Nak lagi sedap, guna air sejuk yang dalam peti sejuk tu...
4. Lastly, shakelah sehingga sebati...

Akhirnya, dapatlah kita menikmati ESP dan cinch shake yang sedap tu... memang best tau... rasa macam susu coklat pun ada... Suka ya amat amat...

Cubalah, rasa memang terbaik... Kalau anda ada resepi lain atau dah cuba, boleh kongsikan di ruang komen ye... jangan lupa share tau...

Nak order esp tak? Klik di sini ye...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776