Patut tahu dan penting: Kebaikan dan faedah ESP Shaklee

with 0 Comment
Assalamualaikum semua... Semoga segalanya berjalan sepertiyang dirancangkan... Dah beberapa hari Ana tak berkongsi di dalam blog comel Ana ni. Jadi, hari ni Ana nak berkongsi tentang perkara yang patut kita tahu dan penting sangat.

Apakah dia yang penting sangat tu? Memang penting sebab bulan Oktober 2014 ni adalah promo ESP. Jadi memang teramat amat penting dan patut tahu.

Kebaikan dan faedah ESP:

Penjual Terbaik ESP Shaklee Kawasan Jitra, Kedah

with 0 Comment
Salam sayang buat semua pembaca blog comel Ana ni. Entri kali ni Ana nak war warkan kepada satu dunia bahawa Ana adalah penjual terbaik ESP Shaklee untuk anda terutamanya di kawasan Jitra. Selain itu, Ana juga akan COD di kawasan sekitarnya tau. 


Penjual Terbaik ESP Shaklee Kawasan Jitra, Kedah


Kenapa anda mesti pilih Ana antara ramai ramai SID di Jitra yang jual ESP ni? Ha... nak tahu sebabnya... Ana mempunyai pengetahuan yang tinggi mengenai ESP Shaklee. Apa yang boleh dan tak boleh diambik bersama sama esp. Selain itu, hak eksklusif untuk konsultasi bersama Ana pun akan Ana berikan kepada andayang menjadi pelanggan Ana. :)

ESP ni memang terbaik dan amat sesuai untuk kecantikkan kulit dan juga kepada mereka yang mementingkan kecantikkan dalaman. ESP memang sesuai untuk wanita dan juga lelaki. Wanita mengandung juga sesuai untuk mengambil ESP. Sukatan dan cara pengambilannya pula hanya akan Ana kongsikan dengan pelanggan Ana ye.

Jadi, jangan tunggu lama lama. Jom dapatkan ESP segera dengan Ana... Nak COD disekitar Jitra pun boleh. Hanya perlu sms/whatsapp Ana ye... Nanti kita jumpa di mana mana yang sesuai. TESCO Jitra ke?

ok, jangan lupa hubungi penjual terbaik ESP Shaklee kawasan Jitra anda ni ye...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

Promo best bulan Oktober 2014... ESP, beli 6 PERCUMA 1

with 0 Comment
Salam sayang kepada semua yang sayangkan dirinya... Jom cantikkan diri kita... Sekarang shakleeada buat promo ESP, beli 6 PERCUMA 1 lagi... Bestkan...

Promo best bulan Oktober 2014... ESP, beli 6 PERCUMA 1 

ESP ni memang terbaik dan sangat berkait rapat dengan kecantikan kulit. Bukan kulit muka sahaja. Bahkan seluruh badan tu... Harga pun berpatutan dan tahan lama... rugi kalau tak grab 6 tong pada bulan oktober ni... Jom beli cepat...

Hubungi Ana segera ye... Nak beli terus pun boleh gak... Klik di sini ye...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743

email : anaadnicollection@yahoo.com
FB : Pn Salhana Arshad
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

Resepi Esp yang paling best sekali...

with 0 Comment
Salam sayang semua... sempena promo ESP pada bulan Oktober ni, Ana nak kongsikan resepi ESP yang paling best sekali tau...

Resepi Esp yang paling best sekali...
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni