PENGEDAR SHAKLEE NO 1 JITRA - KEDAH - MALAYSIA

with 0 Comment
Selamat pagi dan salam sayang untuk semua pembaca blog "Mama Adni" ni... Kita mulakan hari kita dengan senyuman supaya semua yang kita akan lalui dan tempuhi hari ini akan menjadi lebih bermakna dan tersemat kukuh dalam ingatan kita bersama.... hehe... Oklah, entri kali nie tentang Ana iaitu Pengedar Shaklee #1 di Jitra - Kedah - Malaysia...
 
Pengedar Shaklee No 1 Jitra
 

JOM KENALI ANA :)

Ana dilahirkan pada 2 Februari 1980 di Hospital Teluk Intan, Perak... Diberikan nama Nor Salhana Mohd Arshad oleh kedua-dua mak dan abah Ana yang tercinta... Dah boleh teka umur Ana kan... :) hehe... Ana sudah berkahwin dan mempunyai 3 orang cahaya mata yang comel dan sihat... Ana bertugas sebagai seorang guru di Bandar Bukit Kayu Hitam, Kedah... hhmmm... rasanya dah banyak info tentang Ana yang Ana dah kongsikan... Kenali Ana, Sayangi Ana :)
 

JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE

YES (Year End Sale) Kami Dah Mula... Cepat GRAB :)

with 0 Comment
Salam sayang untuk semua pembaca blog kesayangan Ana nie... Sempena minggu terakhir bulan Desember 2013 nie, Ana nak buat YES untuk kedai online Ana nie... Tawarannya memang hebat... Setiap produk ada less sehingga 15%... Belian sehingga RM300 dapat penghantaran percuma lagi... Kalau beli sehingga RM650 dan ke atas plak akan dapat hadiah best sangat sangat dari Ana :) Antara hadiah yg boleh digrab adalah seperti berikut....

Promosi Akhir Tahun bersama Shaklee

Promosi Akhir Tahun bersama Shaklee

 
BESTKAN HADIAHNYA... TUNGGU APA LAGI... JOM LA ORDER CEPAT...
 
 

Promosi Akhir Tahun bersama Shaklee
 

Boleh hubungi Ana di:
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

Ostematrix - Mengatasi sakit pinggang ketika hamil

with 0 Comment
Sakitnya pinggang Ketika Hamil...

Ada tak ibu-ibu yang tidak pernah mengalami gejala sakit pinggang ketika hamil? Ana rasa 75 peratus pasti pernah mengalami sakit pinggang ketika hamil. Sakit sangatkan... Nak tidur malam pun susah...  Perit tau.. Jadi, para suami semua, sayangilah isteri anda... Gejala sakit pinggang ketika hamil ini sedikit sebanyak akan mengganggu keselesaan rutin harian ibu mengandung. Tapi bagaimana ia boleh berlaku?

Keunikan Ostematrix Shaklee (Kalsium, Magnesium & Vitamin D)

with 0 Comment
Ostematrix – Nutrien Untuk Membina Tulang Yang Unik


Mari kita baca fakta ini...

Dianggarkan satu daripada tiga wanita dan satu daripada 12 lelaki berumur melebihi 50 tahun kini menderita akibat osteoporosis di seluruh dunia. Kos bagi rawatan osteoporosis seluruh dunia untuk semua peringkat umur pula dijangka meningkat kepada AS$131.5 bilion (RM432.4 bilion) menjelang 2050. Selain itu, insiden keretakan pinggul di seluruh dunia dijangka meningkat sebanyak 240 peratus bagi wanita dan 310 peratus bagi lelaki menjelang 2050. -info http://e-kesihatan.blogspot.com

Kalsium Perlu Bagi Mengurangkan Komplikasi Bersalin

with 0 Comment
Wanita dan kalsium berpisah jangan!


 

Wanita dan kalsium memang tak dapat dipisahkan. Terutama sekali wanita mengandung dan menyusu, atau pernah mengandung dan menyusu. Kaum wanita terdedah dengan pelbagai risiko jika kekurangan kalsium.
Kalsium Mengurangkan Komplikasi Bersalin
Kalsium Mengurangkan Komplikasi Bersalin : Penting utk wanita tahu

Vitamin Untuk Lelaki

with 0 Comment
Lelaki juga berhak untuk sihat dan gagah
 
Pernah tak suami atau pasangan anda bertanya soalan nie pada anda... Sebab Ana pernah ditanya oleh en hubby Ana... hehe... :) "Vitamin Shaklee ni untuk perempuan/wanita dan para isteri sahaja ke?, Untuk abang tak de ke??" Atau pun, anda pernah ditanya oleh soalan berikut; Adakah Shaklee ini mengamalkan pilih kasih hanya untuk wanita sahaja? Tiadakah vitamin untuk encik suami? dan Ana juga pernah ditanya soalan ini oleh seseorang... "Teman lelaki saya boleh makan Shaklee juga tak?"
 
 
Jawapannya ialah semua vitamin Shaklee sesuai untuk wanita mahupun lelaki. Kebiasaannya insan yang bernama lelaki agak liat untuk makan vitamin dan tidak suka dengan pengambilan vitamin yang banyak. Justeru itu Ana mencadangkan hanya dua vitamin ini sahaja buat permulaan untuk insan bernama lelaki…. Iaitu Vitamin E dan Ostematrix

Tanda Lelaki Sihat

with 0 Comment

Ciri-ciri lelaki sihat

Selalunya artikel sihat ni kebanyakannya hanya bercerita tentang wanita sahaja dan jarang untuk lelaki. Kenapa ya?? Lelaki nie tak nak sihat ke?? Lelaki ni selalu dikatakan agak pemalas dalam aspek penampilan diri dan tidak mengambil berat tentang kesihatan tubuh badan. Sebenarnya, lelaki  dan wanita pun perlu tahu apakah tanda-tanda lelaki itu sihat atau sebaliknya. Di sini Ana nak kongsikan tanda-tanda lelaki sihat...
Ciri- ciri lelaki sihat;

Vitamin Untuk Kesihatan Lelaki (Men’s Vital Health)

with 0 Comment


Vitamin Untuk Lelaki (Men’s Vital Health)



Oklah, kali entri pasal lelaki plak... Asyik entri pasal wanita dan kanak-kanak je... So, hari nie Ana nak berkongsi tentang vitamin yang sesuai untuk kesihatan kaum adam.
 
Pada zaman moden nie, dengan cara hidup zaman moden ditambah dengan pemakanan yang tidak seimbang, kurang rehat, stress dan pencemaran udara/air, lelaki tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi. Ada di antara mereka yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun yang membawa kepada masalah kesihatan yang rumit dalam hidup mereka seperti:

Rahsia Kesuburan Lelaki - Vitamin E

with 0 Comment
Benarkah Vitamin E memainkan peranan dalam fungsi seksual dan kesuburan seorang lelaki?


Salam sayang untuk semua pembaca blog Ana nie... Pagi nie entri pasal kesuburan lelaki ye... Sumber dari my great great gradmother Shaklee ye... Sis Lyna.. Tq nanny :)
Kajian ini dibuat oleh Mohammad K Moslemi dari Highly Specialized Jihad Daneshgahi Infertility Center, Qom Branch (ACECR), Qom, Iran dan Samaneh Tavanbakhsh dari Department of Urology, School of Medicine, Qom University of Medical Sciences, Qom, Iran.  Kajian bertajuk Selenium–vitamin E supplementation in infertile men: effects on semen parameters and pregnancy rate telah dipublish pada tahun 2011.

Kajian ini melibatkan 690 lelaki yang mengalami masalah kesuburan diberi supplement Vitamin E (400 IU) dan Selenium (200 mcg).

Antara lain hasil kajian ini menunjukkan bahawa:
- Kadar oksidasi (radikal bebas dalam badan) memberi kesan kepada kesuburan dan fungsi seksual seorang lelaki kerana ia merosakkan DNA sperma.
- Kekurangan Selenium dan Vitamin E memberi kesan kepada fungsi kelelakian.

Jadi kepada tuan-tuan dan puan-puan, terutama yang mencuba untuk mendapatkan zuriat, bolehlah mencuba…

Rahsia Kulit Wajah Cantik dan Mulus

with 0 Comment
 
Mahu kulit dan wajah cantik, tulus dan mulus?
Salam sayang semua... Petang yang indah nie Ana nak berkongsi tentang peranan protein, vitamin B Complex, Vitamin C dan Vitamin E kepada kulit kita. Sekiranya anda memahami fungsi dan kepentingan semua vitamin yang Ana nyatakan tadi dalam kehidupan kita, pastinya anda tidak akan ragu-ragu untuk melabur wang bagi mendapatkan protein yang terbaik untuk kesihatan dan kecantikan anda. Entri kali ini, Ana akan bercerita tentang kepentingan protein, b complex, vitamin c dan vitamin e sebagai ‘makanan’ untuk kulit kita.
 
 
Yang pertama, kenapa Ana tekan protein di awal entri tadi? Asasnya, kita ini adalah protein dan dibina oleh protein. Sel tubuh kita terbina daripada protein. Namun, pelbagai proses yang dilalui oleh tubuh kita menyebabkan protein termusnah, menjadi tua, rosak dan sebagainya. Justeru, kita perlukan protein baru untuk mengganti protein yang hilang tadi.
 

Wajah Cantik Menawan : Set D Shaklee

with 0 Comment
Set D Shaklee menghapuskan kulit kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas

Setiap wanita ingin memiliki wajah cantik menawan, halus mulus, dan gebu. Wanita selalu didedahkan dengan persekitaran yang berkaitan keindahan dan kecantikan. Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas memang merungsingkan dan menyebabkan wanita kurang keyakinan diri.

 
Penting bagi kita untuk menjaga kesihatan kulit dari dalam kerana setiap apa yang dilihat selalunya bermula dari dalaman. Secara amnya, keadaan persekitaran adalah penyebab utama kepada kerosakan kulit selain daripada faktor umur, pemakanan, dan juga alahan sehingga menyebabkan kulit mempunyai pelbagai masalah seperti jerawat, kulit kusam dan kering, pigmentasi dan banyak lagi.

Vitamin C untuk Anak Kita dari Shaklee

with 0 Comment
Kebaikan vitamin C dalam Chewable Vita C Shaklee

Chewable Vita C Shaklee telah mengalami revolusi baru apabila formulasinya ditingkatkan dengan tambahan Bioflavanoid Complex. Kini ia menjadi supplement vitamin C paling lengkap di pasaran. Ia sekarang menggunakan nama baru iaitu Chewable Vita C Plus.

Menariknya Chewable Vita C ini bukan sahaja boleh dinikmati oleh kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas tetapi turut boleh dinikmati oleh orang dewasa yang tidak suka vitamin berbentuk pil yang perlu ditelan dengan air. Mudah sahaja untuk makan Chewable Vita C ni. Hanya perlu hisap atau kemam sahaja di dalam mulut.

Vitamin C untuk Anak Kita dari Shaklee


Jom Jadi Cantik, Mulus dan Gebu dengan Collagen Powder Shaklee

with 0 Comment
Wajah cantik, halus, mulus dan gebu dengan Collagen!

Selamat malam semua! Entri kali nie Ana tulis tengah malam sikit... Baru dapat ilmu dari group Ana tentang collagen Shaklee untuk dapatkan kulit wajah yang mulus dan gebu... Best kan... :) Semua wanita nak cantik... Termasuklah Ana sendiri :)  Untuk cantik kenalah tahu bagaimana cara penjagaan kecantikan wajah dengan kaedah yang betul. Jangan melulu saja. Dapatkan maklumat yang tepat. Jom kenal Collagen tu apa ye...


Wajah cantik, mulus & gebu dgn Collagen Shaklee
Wajah cantik, mulus & gebu dgn Collagen Shaklee


Faedah & Kebaikan Energizing Soy Protein Shaklee

with 0 Comment
Jom Nikmati Kebaikan ESP !

Entri kali ini Ana nak kongsi mengenai kebaikan dan faedah Energizing Soy Protein ESP. Ramai yang bertanya apa itu ESP? Apakah kebaikan ESP?


faedah dan kebaikan esp shaklee



Peluang untuk Mendapat Zuriat dgn Set Kesuburan Shaklee

with 0 Comment

Apa khabar dan salam sayang untuk semua... Hari nie Ana nak kongsi tentang satu kajian yang dilakukan oleh Harvard Medical School. Menurut kajian yang dibuat oleh Harvard Medical School, tahap kesuburan boleh dinaikkan dengan pengambilan Multivitamin & Multimineral.

Nampak tak... Cuba buka mata luas luas... Jika ada lagi pasangan yang belum dikurniakan zuriat, Shaklee boleh membantu...  Cuba dahulu... Kita berusaha, dan hanya Dia yang mengurniakannya... Selagi ada cara, berusahalah... Insyaallah rezeki akan sampai juga... :)
Mari baca perkongsian Ana tentang Set Kesuburan Suami Isteri dari Shaklee nie...

Rawatan Ekzema dan kulit Dari Shaklee

with 0 Comment

Ekzema! Dengan Shaklee Ada Penawarnya :)

Salam ceria semua! Senyumlah selalu kerana senyum boleh memberi impak positif pada diri kita. Jangan sedih sedih ye...Apabila kita ceria, hari kita akan lebih positif :) Oklah, entri kali nie nak cerita pasal ekzema... Apa benda tu...??? Ada yang tak pernah tahu ke??? Perlu tahu, sebab kot kot ada terkena pada anak kita nanti...kita tahu dah nak buat apa... :) Tapi bagaimanakah nak merawatnya? Jom Ana kongsikan...



Merawat Ekzema dan Sakit Kulit dengan Shaklee
Ekzema ialah sejenis penyakit kulit yang menyebabkan radang, gatal, kering, mengelupas, kemerahan dan bersisik.


Jangan susah hati. Shaklee ada pelbagai vitamin yang mampu mengembalikan keceriaan anak-anak yang kena ekzema nie. Sebelum tu mari kita mengetahui sedikit info mengenai ekzema ni.



Kulit Cantik Berseri dgn Set Kecantikan Kulit Shaklee

with 0 Comment
Vitamin Shaklee untuk wajah cantik berseri

Hai semua. Salam rindu untuk semua. Semoga ceria selalu dan wajah cantik berseri. Siapa yang tak nak cantik kan... Ada tak yang tak nak cantik, nak biar macam tu sahaja ke kulit kita nie... aset kita yang amat berharga tau... Apa lagi, kulit muka kitalah :) Jika tidak dibelai dan dijaga, lama-lama nanti akan pudar, kusam dan berkedut kedut...
 
 
Kulit yang cantik adalah impian setiap orang, lebih-lebih lagi kaum hawa. Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas memang majoritinya akan melanda kita bila usia semakin bertambah. Untuk mengatasi masalah ini, Ana cadangkan beralihlah kepada set kecantikan kulit Shaklee untuk wajah yang cantik berseri.


 

GLA Complex Shaklee Menyelesaikan Masalah Haid Tidak Teratur

with 0 Comment
Rungsing kerana haid tidak teratur

Selamat pagi semua... Entri kali ini Ana nak cerita tentang hal perempuan. Istimewa buat perempuan... Hanya perempuan yang mengalaminya dan memiliknya. Hadiah Allah kepada kaum hawa...  Semestinya haid. Perempuan yang normal pasti mempunyai kitaran haid yang teratur. Bagaimanakah yang tidak teratur? Jangan susah hati, sini Ana kongsikan cara menyelesaikannya...





GLA Complex Shaklee menyelesaikan masalah haid tidak teratur
 


Masalah haid tidak teratur sering melanda kebanyakan kaum hawa pelbagai peringkat usia. Sama ada baru berkahwin, sudah lama berkahwin, sudah mempunyai anak dan merancang untuk hamil lagi atau yang masih gadis sunti. Walaupun nampak remeh tapi ia akan menjadi serius jika wanita berkahwin ingin hamil.

Faedah dan kebaikan GLA Complex Shaklee

with 0 Comment
Apakah kepentingan khasiat GLA untuk kita?

Entri kali ini Ana nak kongsi mengenai kebaikan GLA Complex Shaklee. Apa dia GLA nie??? Pernah dengar tak :) Yang tak pernah dengar GLA ni pasti suka sebab Shaklee juga ada evening primrose oil :) Bestkan...


Faedah & Kebaikan GLA Complex Shaklee
GLA Complex Shaklee

Set Milk Booster Shaklee - Set 3M

with 0 Comment
Set Tripple M- Set Vitamin Ibu Menyusu Paling Lengkap (Set B, Kalsium dan Soy Protein Shaklee (ESP) - highly recommended!


Set Milk Booster Shaklee
Set Milk Booster Shaklee - Set 3M


Mengandungi 4 jenis vitamin asas iaitu


Vitalea (multivitamin)
  • B-complex
  • Vitamin C
  • Ostematrix

Keistimewaanya adalah set ini dilengkapkan dengan ESP - Soy Protien Shaklee yang manfaat kepada ibu menyusu dan bayi. Sangat-sangat disyorkan kepada ibu menyusu yang menghadapi masalah dalam penyusuan iaitu, masalah pengeluaran susu yang tidak optima dan yang menghadapi masalah kekurangan stok EBM (stok susu beku).
 
Set vitammin ibu menyusu (Tripple M) ini juga amat sesuai bagi ibu menyusu yang ingin memulakan 'relactation' dan untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu ibu. Soy Protein Shaklee banyak memberi manfaat terutamanya kepada ibu. Kerana selain membantu sebagai 'milk booster', Soy Protein Shaklee juga turut membekalkan protein yang lengkap  untuk keperluan ibu seharian dan membekalkan tenaga berpanjangan.


Manfaat Set 3M ini juga adalah dapat memperbaiki kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh terutamanya ibu yang menyusu agar tubuh ibu menyusu dapat  baik yang secara tidak langsung meningkatkan sistempertahanan tubuh yang tinggi kepada ibu dan anak.



Untuk mengetahui bagaimana menjayakan penyusuan sila klik di sini

Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
Fan Page FB : CikguVitaminAna (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

Set Milk Booster Shaklee - Set E

with 0 Comment

Set E - Set Vitamin Ibu Menyusu dengan Ostematrix (Kalsium)



Set Milk Booster Shaklee
Set Milk Booster Shaklee - Set E


Mengandungi 4 jenis vitamin ibu menyusu asas iaitu
 
  • Vitalea
  • B complex
  • Vita C
  • Alfalfa Complex
  • Ostematrix


Set ini amat sesuai kepada ibu menyusu dan anak yang tidak menghadapi alahan terhadap alfalfa tetapi mempunyai alahan kepada laktosa.
 
Juga sesuai untuk ibu menyusu yang kurang mengambil kalsium dalam diet seharian dan sesuai bagi ibu menyusu yang tidak gemar minum susu. Set ini juga bagus untuk ibu dan anak kerana mengandungi semua nutrien dan zat yang lengkap untuk keperluan kesihatan ibu dan anak di samping membantu fokus utama ibu menyusukan iaitu (membantu meningkatkan pengeluaran susu ibu).

Untuk mengetahui bagaimana menjayakan penyusuan sila klik di sini
Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
Fun Page FB : CikguVitaminAna (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

Set Milk Booster Shaklee - Set Eu 4 Pack

with 0 Comment

Set Eu 4 Pack - Set Vitamin Ibu Menyusu dengan Ostematrix tanpa Alfalfa Complex


Set Milk Booster Shaklee
Set Milk Booster Shaklee - Set EU 4 Pack
 

Set vitamin ibu menyusu ini mengandungi 4 jenis vitamin asas iaitu
  • Vitalea (multivitamin)
  • B-complex
  • Vitamin C
  • Ostematrix (kalsium dan magnesium)
Kalsium amat penting untuk menampung kepada ibu menyusu terutama sekali ketika menghadapi saat-saat PMS. Ketika saat-saat PMS berlaku kebanyakkan pengeluaran susu ibu-ibu akan menurun disebabkan paras kalsium yang rendah ketika ini.

Tambahan pula dapat menguatkan struktur tulang dan gigi ibu menyusu terutamanya kerana ibu menyusu terdedah kepada osteoporosis yang tinggi kerana kita turut membekalkan kalsium kepada bayi. Kalsium juga didapati berperanan meningkatkan pengeluaran susu ibu dan ini memberi kelebihan berganda buat ibu dan anak. Set ini amat sesuai bagi ibu menyusu atau anak yang alah terhadap alfalfa. Juga sesuai bagi ibu menyusu yang tidak gemar minum susu atau bayi yang alah kepada laktosa




Untuk mengetahui bagaimana menjayakan penyusuan sila klik di sini

Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
email : anaadnicollection@yahoo.com
FB : Pn Salhana Arshad
Fun Page FB : CikguVitaminAna (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

Set Milk Booster Shaklee - SET B

with 0 Comment
Set B - Set Asas Vitamin Ibu Menyusu dengan Alfalfa Complex

Set Milk Booster Shaklee
Set Milk Booster Shaklee - set B

 
Mengandungi 4 jenis vitamin asas untuk ibu menyusu iaitu
  • Vitalea (multivitamin)
  • B-complex
  • Vitamin C
  • Alfalfa complex

Amat membantu ibu yang menyusukan anak. Set B ini sesuai untuk ibu menyusu yang tidak menghadapi apa-apa masalah dalam penyusuan dan ingin memperkayakan khasiat nutrisi dalam susu ibu dan juga menambah tenaga ibu menyusu.

Kelebihan Alfalfa complex adalah sebagai 'milk booster' kepada ibu menyusu selain menyelesaikan masalah kesihatan wanita seperti merapatkan kembali keintiman, menyelesaikan masalah keputihan, dan yang paling utama merupakan detox (nyahkan toksin) kepada tubuh. Manfaat alfalfa kepada anak ialah menjadikan susu ibu lebih pekat membuatkan anak kesayangan kita lebih kenyang dan mendapat khasiat yang berkualiti. Selain itu, alfalfa complex juga membantu mengatasi masalah eczema bayi.

Untuk mengetahui bagaimana menjayakan penyusuan sila klik di sini

Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
email : anaadnicollection@yahoo.com
FB : Pn Salhana Arshad
Fun Page FB : CikguVitaminAna (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

Set Breastfeeding Milk Booster Shaklee

with 0 Comment

Set Vitamin Susu Meriah Shaklee:)

Milk Booster untuk Ibu Bertenaga & Anak Sihat


Apakah vitamin penting untuk ibu menyusu?

Nak tahu rahsianya... Vitamin Shaklee lah ... :) So,hari ini ana nak cerita bagaimana menghasilkan susu ibu yang penuh nutrisi, pekat dan menyelerakan...hehe :) Ibu menyusu mesti mengekalkan momentum tenaga dan diri untuk cergas dan sihat. Tambahan pula ibu menyusu bukan sahaja berkhidmat untuk diri sendiri tetapi juga untuk anak dan suami. Maka tidak hairanlah ibu-ibu perlu pandai menjaga kesihatan diri luaran dan dalaman demi menjayakan misi 3 dalam 1 ini.

 
Untuk kekal sihat, cergas dan bertenaga ibu menyusu boleh mengambil vitamin sebagai makanan tambahan atau booster. Tak faham ke??? Macam nie... Ibu sihat maka susu yang dihasilkan juga mestilah sihatkan. Susu yang dihasilkan bukan sahaja sihat malah menjadi penuh nutrisi, pekat dan nampak sedap je. :) 
 
Ni Ana serta kan pic perbezaannya...
 


Set Breastfeeding Shaklee - milk booster
sebelah kanan susu ibu dengan amalan vitamin

 
 
Seorang customer berkongsi cerita, sejak dia mengambil vitamin ibu menyusu ini anaknya tidak lagi meragam dan cepat lapar. Tidur malam pun tidak kerap terganggu. Jika sebelum ini bayi dia selalu sahaja cepat lapar dan kerap menyusu sehinggakan kadang-kadang dia berasa berputus asa untuk menjayakan penyusuan ini  kerana dirinya yang sudah kehabisan tenaga dan keletihan.
 
Lihat, ternyata ibu-ibu boleh berjaya dan dapat menyusukan bayi mereka dengan gembira dan tenang asalkan mereka mengamalkan vitamin ibu menyusu ini disamping berdisiplin menjaga pantang larang dalam tempoh penyusuan ini. Tips dan panduan pantang larang penyusuan akan Ana kongsikan dalam entri akan datang :)
 
Secara asasnya semua vitamin dalam set vitamin ibu menyusu yang diperkenalkan memberikan manfaat kesihatan yang banyak kepada ibu seperti menambah tenaga (mengurangkan kepenatan), kekal cergas dan ceria serta yang utama sekali adalah mengurang stress.

Hati yang tenang, badan yang sihat dapat menggerakkan 'spirit' minda bawah sedar kita untuk menghasilkan susu dengan banyak. Oleh sebab itu, set vitamin ibu menyusu Shaklee banyak membantu ibu-ibu menyusu menjayakan tempoh penyusuan sehingga dua tahun dan lebih lagi.

 
Berikut adalah senarai set vitamin ibu menyusu yang sesuai untuk ibu yang menyusukan dan anak.

Set Breastfeeding Shaklee
 
Set B - Set Asas Vitamin Ibu Menyusu dengan Alfalfa Complex

Nak tahu lebih lanjut lagi.. sila klik di sini.
 
 
Set Breastfeeding Shaklee - Milk Booster

Set Eu 4 Pack - Set Vitamin Ibu Menyusu dengan Ostematrix tanpa Alfalfa Complex
Nak tahu lebih lanjut lagi, sila klik di sini.
 

Set Breastfeeding Shaklee - Milk Booster
 
 
Set E - Set Vitamin Ibu Menyusu dengan Ostematrix (Kalsium)
Nak tahu lebih lanjut lagi, sila klik di sini


Set Breastfeeding - milk booster
 

Set Tripple M- Set Vitamin Ibu Menyusu Paling Lengkap (Set B, Kalsium dan Soy Protein Shaklee (ESP) - highly recommended!
Nak tahu lebih lanjut lagi, sila klik di sini


Untuk mengetahui bagaimana menjayakan penyusuan sila klik di sini
 
Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
Fan Page FB : CikguVitaminAna (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni