PENGEDAR SHAKLEE NO 1 JITRA - KEDAH - MALAYSIA

with 0 Comment
Selamat pagi dan salam sayang untuk semua pembaca blog "Mama Adni" ni... Kita mulakan hari kita dengan senyuman supaya semua yang kita akan lalui dan tempuhi hari ini akan menjadi lebih bermakna dan tersemat kukuh dalam ingatan kita bersama.... hehe... Oklah, entri kali nie tentang Ana iaitu Pengedar Shaklee #1 di Jitra - Kedah - Malaysia...
 
Pengedar Shaklee No 1 Jitra
 

JOM KENALI ANA :)

Ana dilahirkan pada 2 Februari 1980 di Hospital Teluk Intan, Perak... Diberikan nama Nor Salhana Mohd Arshad oleh kedua-dua mak dan abah Ana yang tercinta... Dah boleh teka umur Ana kan... :) hehe... Ana sudah berkahwin dan mempunyai 3 orang cahaya mata yang comel dan sihat... Ana bertugas sebagai seorang guru di Bandar Bukit Kayu Hitam, Kedah... hhmmm... rasanya dah banyak info tentang Ana yang Ana dah kongsikan... Kenali Ana, Sayangi Ana :)
 

JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE

Macam mana Ana jatuh cinta dengan Shaklee...
 
Beginilah al kisahnya... :) Semuanya bermula semasa Ana mengandung anak Ana yang ketiga... Nur Shafa' Adni... Waktu tu kandungan Ana dah 7 bulan... Baru kenal Shaklee... Rasa rugi sangat sebab macam dah lambat... huhu... Ana mula tahu pasal Shaklee bila ada seorang kawan yang  tag Ana untuk set bersalin Shaklee  nie... Waktu tu tengah mengandung, so, Ana google cari tentang vitamin Shaklee untuk ibu mengandung... Jumpa satu blog tu dan Ana beli... Ana ambik Vitalea, B complex, Omega Guard dan Ostematrix... Sebelum tu Ana hanya makan ubat yang doktor di KMC (Kedah Medical Centre) bagi je... Bila dah guna, rasa best sangat.. Hilang sakit belakang sebab ostematrix kot... haha...  :D
 
Lepas bersalin terus order set berpantang Shaklee plak dengan adik ipar... Ana ambil Vitalea, B complex, ostematrix dan zinc complex je... hehe... waktu tu buta Shaklee, ikut je apa yang adik cadangkan... Tapi alhamdulillah, badan memang bertenaga dan kuat je... Luka operation pun cepat sembuh... Suka sangat... Baby Shafa' kena kuning sikit... tapi sekejap je dah ok... Syukur sangat-sangat... Dari semua pengalaman Ana tu, Ana tahu yang Shaklee ni adalah yang terbaik... Maka, dengan restu suami Ana pun mula mendaftar menjadi ahli dengan mommy Shaklee Ana sekarang nie... Memang mommy yang baik... sentiasa membantu anak-anak yang baru nak belajar... Sebab tu, kalau kita nak join Shaklee, carilah group yang proaktif dan sentiasa bantu membantu... Macam group SUPERB Ana nie... memang best... Rugi tau kalau tak nak join Shaklee dengan Ana... sebab group Ana group yang superb best :) Kepada yang nak jadi ahli dengan Ana boleh terus pm Ana atau sms/whatsapp 019-4640776
 

Pengedar Shaklee No 1 Jitra
 

PENGEDAR SAH SHAKLEE NO 1 JITRA :)

Ana mendaftar dengan Shaklee dan no ID Ana 1077743... Maka bermulalah aktiviti Ana bersama Shaklee. Ana berkongsi semua kebaikan Shaklee dengan family, kawan-kawan dan orang ramai... Semuanya perkongsian tu, Ana letak dalam blog kesayangan Ana nie... :) Macam-macam yang Ana kongsikan... Tentang nak sihat semasa mengandung, semasa berpantang dan selepas bersalin... Tentang nak cantik secara sihat dan nak kurus secara sihat pun ada jugak... selain tu, Ana juga ada kongsikan tentang kesihatan wanita, lelaki dan juga warga emas... untuk kanak-kanak pun ada jugak... pendek kata sebenarnya, dalam Shaklee nie semua golongan peringkat umur ada vitamin nya yang tertentu... memang terbaiklah Shaklee nie...
 
Kenapa Ana kata Ana nie pengedar Shaklee no 1 ye...??? sebabnya, senang je... Ana memang minat dengan gaya hidup sihat nie... Jadi, Ana nak berkongsi kebaikan produk Shaklee dengan orang lain supaya mereka pun dapat mengamalkan gaya hidup sihat... Ana juga arif dengan pelbagai isu isu kesihatan dan juga berpengetahuan tentang produk Shaklee yang bersesuaian untuk sesuatu situasi.  Jadi, jika anda ada sebarang masalah, Ana akan bimbing/guide sehingga elok... insyaallah...
 
Ana juga seorang yang berfikiran positif dan dedikasi dalam kerja Ana. Ana akan memberikan konsultasi percuma yang eksklusif untuk anda yang membeli dengan Ana sahaja. Ana akan pastikan anda tidak akan menyesal membeli Shaklee dengan Ana. Ana akan tolong sehingga berjaya dan akan bimbing anda dengan cara makan vitamin Shaklee yang betul... Ramai kawan-kawan Ana yang cakap macam nie, "Aku ada beli Shaklee dgn orang nie, tapi dia bagi je... tak cerita pun macam mana nak makan...", "Kenapelah aku tak beli dgn ang je Ana"... hehe... tu lah kan dah menyesal... Tapi Ana jamin, anda tidak akan menyesal dengan Ana... semuanya, eksklusif untuk pelanggan Ana je...
 
Ana juga boleh COD Shaklee di Jitra dan juga kawasan sekitar yang lain seperti Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM, Alor Star & Pendang. Kalau nak COD dengan Ana perlu bagitahu awal awal ye.. Senang Ana nak set time dan place untuk bertemu... Kalau COD ke Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM tu perlu waktu hari bekerja sebab Ana akan COD selepas waktu sekolah :) COD ke Alor Star & Pendang pula selalunya hujung minggu ye... :)
 

Pengedar Shaklee No 1 Jitra
 
 
Jadi untuk penduduk di kawasan Jitra dan kawasan sekitarnya, boleh lah hubungi Ana seperti berikut:
 
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni