Tips kurus dan sihat dari tice Ana

with 0 Comment
Salam sayang semua...

Entry kali ni nak kongsikan cara kurus yang Tice Ana buat. Sebabnya, ramai dah perasan perubahan fizikal tice. Ramai yang tanya... Apa yang tice Ana ambik dan buat...

hehe... suspen kan... haha...

Sebelum tu Tice Ana belanja pic satu ye...



Hah... macam mana? Ada perubahan tak?
Nak tahu apa yang Tice Ana buat...

Tice buat 2 benda ni S&W...

S for shaklee supplemen dan W for workout...

Baiklah Tice Ana terangkan sikit ye...

Untuk Shaklee supplemen tu, for surelah tice ambik set kurus... Apa dia set kurus ni?

Set kurus ni ada 3 bahagian... 

untuk detox - alfalfa atau herblax
untuk bakar lemak - lecithin atau omega guard
untuk bina otot - cinch shake

Bagi W plak iaitu workout... kalau di rumah tak de alat senaman, boleh je kita pergi ke gim. pasti ada... cuma nak dengan tak nak sahaja.

lagi satu yang paling penting, banyakkan minum air kosong. Air kosong yang di suhu bilik adalah yang terbaik...

Jadi, apa tunggu lagi... jom lah kurus macam tice Ana.. kurus yang sihat ye...

Nak tahu lebih lanjut, hubungi tice Ana... Segala konsultasi akan dierikan kepada customer tice Ana sahaja tau... :) jom jadi customer tice Ana...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
email : anaadnicollection@yahoo.com
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni