Tips kurus dan sihat dari tice Ana

Salam sayang semua...

Entry kali ni nak kongsikan cara kurus yang Tice Ana buat. Sebabnya, ramai dah perasan perubahan fizikal tice. Ramai yang tanya... Apa yang tice Ana ambik dan buat...

hehe... suspen kan... haha...

Sebelum tu Tice Ana belanja pic satu ye...



Hah... macam mana? Ada perubahan tak?
Nak tahu apa yang Tice Ana buat...

Tice buat 2 benda ni S&W...

S for shaklee supplemen dan W for workout...

Baiklah Tice Ana terangkan sikit ye...

Untuk Shaklee supplemen tu, for surelah tice ambik set kurus... Apa dia set kurus ni?

Set kurus ni ada 3 bahagian... 

untuk detox - alfalfa atau herblax
untuk bakar lemak - lecithin atau omega guard
untuk bina otot - cinch shake

Bagi W plak iaitu workout... kalau di rumah tak de alat senaman, boleh je kita pergi ke gim. pasti ada... cuma nak dengan tak nak sahaja.

lagi satu yang paling penting, banyakkan minum air kosong. Air kosong yang di suhu bilik adalah yang terbaik...

Jadi, apa tunggu lagi... jom lah kurus macam tice Ana.. kurus yang sihat ye...

Nak tahu lebih lanjut, hubungi tice Ana... Segala konsultasi akan dierikan kepada customer tice Ana sahaja tau... :) jom jadi customer tice Ana...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
email : anaadnicollection@yahoo.com
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776