SET KURUS SHAKLEE

with 0 Comment
Jom kurus dengan Shaklee 












Ana nak kongsi dengan semua. Ana ni dulu sebelum kahwin, body solid je. Lepas dah beranak satu, badan mula naik. Dah la baby keluar ikut tingkap. Mak Ana pulak tak tahu nak jaga orang yang bersalin. Apa lagi, badan naik waktu mengandung tu tak mahu turun-turun. Punya lah berusaha nak kurus. macam-macam yang Ana buat. Tapi tak kurus jugak. waktu tu sedihnya rasa hati, hanya tuhan yang tahu. Akhirnya, Ana give up macam tu aje. 


Tapi itu dulu ye. Sekarang anak Ana dah 4 orang. Masa anak Ana dah masuk 3 orang, Ana dah pandai google cari penyelesaian. Ana jumpa macam-macam produk. Rasa nak cuba semuanya. Tapi, suami Ana tak bagi. Takut ada kesan sampingan. Sekarang, setelah Ana beranak anak yang keempat pada bulan Jun lalu, Ana cuba set kurus SHAKLEE. Alhamdulillah, dah ada nampak hasilnya. Walau pun agak lambat, tetapi Ana tahu yang ia adalah produk yang selamat dan yang paling penting halal. 
 
Ini pengalaman Ana sendiri. SHAKLEE memang terbaiklah pada Ana. Ana akan setia dengan SHAKLEE. Mari Ana cerita sikit tentang Set Kurus SHAKLEE nie. Sebelum tu Ana nak terang sikit tentang konsep detox -> bakar -> bina (Alfalfa/Herb Lax - Lecithin - Cinch Shake)











 

Alfalfa dan Herb Lax sebagai agen detox
Set Kurus Shaklee
Alfalfa, Detox Set Kurus Shaklee
Set kurus Shaklee
Herb Lax, Detox Set Kurus Shaklee





Supplemen yang disyorkan untuk detoks adalah Alfafa atau Herb Lax.
Kedua-dua suplemen ini berfungsi merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. Yang paling penting ia semulajadi
 


Kenapa Perlu Detoks? Detoks adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selain untuk mengelakkan dari masalah kesihatan yang serius, detoks juga memastikan vitamin/supplemen diserap dengan lebih sempurna.

Sekiranya organ yang terlibat dalam penyerapan vitamin seperti usus mengalami masalah, kemungkinan besar vitamin tidak boleh diserap dengan sempurna.




Lecithin membakar lemak



 
Lecithin



Fungsi utama Lecithin adalah sebagai 'pemecah/pencair lemak' ataupun 'fat emusifier'. Apabila Lecithin 'bertemu' dengan lemak lemak degil, ia akan 'memecahkan dan bercampur/bergabung' dengan lemak-lemak tersebut dan seterusnya membawa ia keluar. Tahukah kita? Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecitin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan. 

Membina dengan Cinch Shake
Kandungan dalam Cinch Shake diperkaya dengan Leucine dan ianya dirumus khas untuk membantu anda memecahkan kitaran diet yo-yo.
Untuk setiap hidangan Shaklee Cinch, anda akan mendapat:
  • 24 gram protein, 
  • 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 
  • 6 gram serat larut
Set kurus
 
  
 Protein amat diperlukan bagi pembinaan otot. Dengan otot yang sihat mampu menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori dengan baik. Kelebihan protein juga membantu anda merasa kenyang dan secara langsung membantu anda mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan.

Kebaikan Cinch Shake
  • Rendah Indeks glisemik = 22; sesuai untuk pengidap kencing manis di mana membantu mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan memberi tenaga yang konsisten.
  • Powered by Leucine untuk memelihara otot semsas anda menurunkan berat badan
  • Mengandungi 24 gram protein untuk setiap hidangan membuatkan anda merasa kenyang
  • Kandungan serat yang tinggi = 6 gram serat setiap hidangan
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian 21 vitamin dan mineral penting
  • Dihasilkan dari soya bebas GMO (Non GMO Soy)
  • Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis.
Dari kajian klinikal, Cinch Shake membantu menghilangkan lemak yang terdapat pada otot dan dengan bantuan Leucine, akan membina otot dan mengekalkannya dalam bentuk jisim tanpa lemak (lean muscle). 



Jika ada bajet lebih, boleh add on Cinch Energy Tea
Cinch Energy Tea Mix ini diambil bersama-sama dengan Cinch Shake Mix Shaklee dan produk-produk untuk tujuan pelangsingan lain yang telah dicadangkan oleh Shaklee. Energy Tea Mix dapat diminum sebagai snek ataupun minuman ringan waktu petang terutamanya bagi penggemar teh. Energy Tea Mix Shaklee adalah kurang gula dan semestinya sangat bagus untuk kesihatan. Selain itu, keistimewaan Enerygy Tea Mix ini ialah:
Set kurus
 

  • Selamat dan merupakan penggalak tenaga semulajadi
  • Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh
  • Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis 

Semua yang Ana cerita tadi tu adalah produk dalam Set Kurus SHAKLEE. Memang berkesan, sebab Ana dah cuba. jika ada yang nak cuba, boleh hubungi Ana ye.











Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
Fun Page FB : Cikgu Vitamin Ana  (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni