Fridge Magnet Mama yang Superb :)

with 0 Comment
Salam sayang semua.
Kali nie Ana nak sembang pasal fridge magnet (fm). Apa di fm ni? Fm nie benda alah yang orang selalu letak kat peti ais rumah masing masing. Tak dapat bayangan lagi ke. Ni ada Ana letak gambarnya. Yang nie gambar yang Ana ambik dari internet je.
Fridge magnet
nielah dia fridge magnet tu... :)

Yang Ana punya, Ana tak letak di peti ais sebab boleh menyebabkan makanan dalam peti ais tu bertindakbalas dengan magnet yang melekatkan tu. Yang tu, nanti Ana story lain ye. La nie nak sembang pasal koleksi fm Ana je. hehe...  
 
Ana memang minat gila dengan fm nie. Kalau pergi mana-mana pasti fm yang dicari. Lagilah puas hati kalau dapat beli fm di tempat yang dilawati sebagai kenang-kenangan. Koleksi fm Ana memang dah banyak sangat. Nak lekat di peti ais sememangnya tak muat. Bulan 12 tahun 2012 yang lalu Anabaru je pindah masuk rumah baru Ana sekarang nie. Bila dah duk rumah baru, semangat menghias pun mulalah berputik. hehe... Apa lagi, Ana pun pujuklah cik abang Ana untuk tempahkan bingkai besi yang dapat digantung di dinding rumah. Mula tu, jenuh mencari kedai yang boleh buat. Lastnya, kedai depan rumah yang boleh buatkan. Alhamdulillah, nasib baik jumpa kedai tu. Kedai kecik je, baru nak mula berniaga. Minta cik abang tempah 3 bingkai terus. 2 hari dah siap. Waktu nak order hari tu, pening duk terang kat cina kedai. Dia kata, ini first time ada orang order macam ini punya... haha... kesian kat apek tu, pening sekejap. Tapi bila dah siap, hasilnya memang terbaik. nie pic yang dah siap.
 
Bingkai besi Fridge magnet.


Cantikkan... Rod iron lagi tu... hehe...
 
Suka tengok koleksi Ana yang dah semakin bertambah nie. Seminggu sekali, Ana akan lap supaya tak berhabuk dan bersawang. Terapi minda sungguh bila tengok fm yang dah beranak pinak nie... hehe... nia Ana kongsi gambar lebih jelas bagi setiap bingkai... Selamat mencuci mata ye... Harap sukakannya..
Abroad FM
Malaysia FM
Caca marba FM, Macam macam ada... :)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni