Peluang Bisnes Bersama Shaklee

with 0 Comment

Salam sayang untuk semua.... :)

Selalunya Ana berkongsi tentang produk-produk Shaklee yang ada kan... Tapi entri kali nie agak berbeza ye... Ana nak kongsi tentang bagaimana Shaklee membuka peluang kepada mereka yang ingin berniaga.. tak kisahlah online atau offline...

Macam Ana nie... Selain dari Ana nak makan sendiri Ana juga memang berniat untuk serius berbisnes dengan Shaklee. Ana memang berminat dengan bisness nie.. Sebelum Ana serius dengan Shaklee, Ana memang dah bisnes online... berniaga macam macam.. dan dropship macam macam... tapi tak rasa puas pun... but, bila dengan Shaklee Ana rasa seronok sangat... order masuk hari-hari... kalau tak online ada je yang offline... Alhamdulillah.. rezeki kita datang dari Nya... perlu bersyukur sangat-sangat...
 
Makin lama Ana dengan Shaklee, Ana sedar sebenarnya Shaklee memberikan banyak sangat peluang kepada ahli-ahlinya... terutamanya yang nak berbisnes... rasa rugi sangat bila fikir balik yang Ana nie lambat sangat join Shaklee... kalau dari awal lagi mesti dah jadi Master Coordinator... hehe... Doakan ye kawan-kawan semua... itu target ana untuk tahun 2014 nie... insyaallah...
 
Sebab apa kita perlu join Shaklee dalam bisnes:
  • Peluang yang cerah
  • Potensi yang mudah
  • Modal yang rendah
  • MLM yang adil iaitu bukan bergantung kepada mencari ahli semata-mata... Shaklee berdasarkan produk yang mantap
  • MLM yang halal
  • Syarikat Shaklee Malaysia sudah lama bertapak di Malaysia.. Sebuah syarikat yang kukuh dan stabil, produk yang selamat dan berkesan dan mendapat kelulusan KKM
  •  
Berikut adalah perbezaan Shaklee dengan MLM yang lain...
 
Peluang bisness bersama Shaklee
 
 
Selain tu Shakle juga menawarkan 3 benda berikut iaitu 3C:
 
Cash
Iaitu untung dalam bentuk wang ringgit iaitu untung jualan dan juga bonus dari Shaklee
 
Car
Ialah bonus kereta yang diberikan oleh Shaklee... Yang bestnya, Kita boleh pilih kereta idaman kita, nanti Shaklee tolong bayarkan... best kan :)
 

Kereta idaman Ana bersama SHAKLEE
Kereta idaman Ana bersama SHAKLEE

 
Convension
Iaitu  mereka yang efektif dalam Shaklee akan mendapat award majlis itu dan mereka boleh mendapat bonus seperti menyerjakan umrah dan melancong yang ditanggung oleh Shaklee.

Target tahun 2015
Target tahun 2015 - menjejak kakike Tanah Suci Makkah, Insyaallah

 
Macam tak percaya kan... Itulah yang Ana rasa dulu... Boleh percaya ke Shaklee nie... Tapi lepas tengok ramai yang berjaya dan Ana sendiri dah guna semasa berpantang dulu... Memang Ana dah jatuh cinta... Sebab produknya yang bagus... Memang serasi dengan Ana semasa berpantang dulu... Badan sihat, segar dan bertenaga je...
 
Lagi satu, dalam Shaklee nie kita perlu memilih LEADER yang betul dan proaktif membimbing kita. Alhamdulillah, group yang Ana sertai nie memang superb... LEADER yang ada memang membantu sangat sangat.. Tak biarkan kita terkapai-kapai tak tahu nak buat apa... Kita akan sentiasa dibimbing dan terus dibimbing tentang nutrisi, cara beriklan, cara menulis blog untuk concer blog, dan banyak lagi lah... yang pentingnya... Kita tak terbiar dan rugi macam tu je dalam bisnes Shaklee nie.
 
Saya boleh naik sendiri tanpa LEADER.... betul ke??? sebenarnya, kita akan lebih berjaya jika kita berada dalam GROUP kerana kita ada kawan-kawan dalam susah dan gembira. Kami semua dah jadi macam keluarga besar yang sentiasa bantu dan menolong antara satu sama lain... Betul tu... Usaha bersendirian tanpa bantuan LEADER dan GROUP akan menyukarkan perjalanan kita untuk mencapai kejayaan yang kita impikan iatu pendapatan 4 / 5 / 6 angka. :)
 
Jadi kepada yang berminat nak dapat income 4 / 5 / 6 angka boleh hubungi Ana ye... Ana akan bimbing dalam GROUP Ana... Jangan malu-malu dan segan-segan... Mulakan langkah pertama anda sekarang... :)
 

Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
Fun Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni