Boleh Kurus dengan Cinch Shake Shaklee...

with 0 Comment

Nak makan apa untuk breakfast nie ye??? Apa nak makan untuk lunch nie???? Kalau makan nie berapa banyak kalori ye??? Hehe... itu semua soalan yang Ana pernah tanya pada diri Ana bila tiba rasa nak makan... huhu...  Tapi sekarang tak lagi, Sebab Ana dah jumpa penyelesaian yang sesuai dengan Ana.... Jawapannya Cinch Shake Shaklee...
 
Kurus dengan Cinch Shake Shaklee

 
Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu kita memelihara otot yang penting. Ia juga menjadikan kita sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati disamping mengurangkan berat badan kita. Di dalam Cinch Shake ni ada rumusan proprietary yang diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch Shake membantu kita menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot kita.

Setiap kali kita menikmati Cinch Shake, kita akan memperolehi 24 gram  protein dan ini adalah penting. Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ia boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan kita.
 
Istimewanya Cinch Shake sebab:
  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa kita mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan kita berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO

Cara Pengambilan :
Ini adalah satu cadangan :)

Minggu Pertama


Breakfast
Minum Cinch segelas. Bancuh 2 scoop dgn air kosong/susu segar/soya/sunquick/juice
Lunch
Makan macam biasa. Kurangkan nasi. Lebihkan sayur-sayuran dan elak makanan yang berlemak. Selepas lunch amik lecithin 2biji
Petang
Minum Cinch segelas. Bancuh 2 scoop dgn air kosong/susu segar/soya/sunquick/juice
Malam
Dinner mcm biasa/ if tak makan, make sure ada makan biskut ke roti ke.. JANGAN skip makan .. lepas tue ambil lecithin 2biji..

 
Herb Lax
Ambil 1 minggu 2 kali.. 2 biji sehari ye
 


Minggu Kedua
Sama jadual tapi dah boleh start minum Cinch sekali sehari kalau nak.. Cinch ni akan bg kita rasa kenyang dan bertenaga juga
TIPS DIET YANG SIHAT.. 
*Minum air 2-3L sehari dan yang paling penting DISIPLIN


Nak tahu lebih lanjut... Macam mana nak order...
Boleh hubungi Ana di:
Fun Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni