Set Get Clean Water Shaklee elok untuk Kesihatan Buah Pinggang

Cuba kita bayangkan air yang diminum setiap hari mengandungi bendasing halus, berbau dan masih ada klorin masuk ke dalam tekak dan terus ke dalam tubuh badan kita setiap kali kita minum. Banyangkanlah setiap hari buah pinggang kita nak proses dan tapis segala bendasing tu.... Kalau hari-hari, bertahun, berpuluh tahun mcm mana? Cuba kita bayangkan. Adakah buah pinggang kita dapat menampung beban ini? Tentulah boleh rosak buah pinggang kita. Adakah kita sedar kepentingan air bersih selama ini? Justeru itu marilah kita mengurangkan bebanan buah pinggang kita dengan minum air yang bersih setiap hari.

Set Get Clean Water Shaklee elok untuk Kesihatan Buah Pinggang

Jadi bagaimana kita nak dapatkan bekalan air bersih untuk seisi keluarga tersayang? Kalau kita masak air dengan didihan sehingga 100 darjah suhunya, tetapi apabila kita tinggalkan air tersebut selama beberapa jam, kita akan dapat melihat ada mendapan. Jadi, apakah penyelesaian kita?
 
Sebenarnya, Shaklee memang dah lama menyediakan penyelesaiannya. Masih ramai yang kurang arif tentangnya. Pernah dengar tentang Set Get Clean Water dari Shaklee? hhhmmmm.... Itulah sebenar-benar penyelesaiannya. Dapatkan set nie... Jag ajaib ni adalah penapaik di seluruh dunia tau...

Set Get Clean Water Shaklee elok untuk Kesihatan Buah Pinggang


Shaklee memperkenalkan Get Clean Water Pitcher untuk membantu kita minum air bersih setiap hari. Tak perlu menghabiskan duit beribu-ribu untuk dapatkan water filter. Get Clean Water Pitcher adalah water filter terbaik di Malaysia. Hanya sekadar rm tiga angka di bawah rm1k kita sudah boleh mendapatkan water filter di rumah kita sekaligus dapat menikmati air yang bersih setiap masa.


Kenapa kita mesti memilih Get Clean Water Pitcher ini?

  • Mudah digunakan...tak perlu nak bersusah payang pasang ke singki...
  • Hanya tuangkan  air ke dalam jag, dan tak perlu tunggu lama air sudah boleh terus diminum
  • Kualiti air yang jernih dan rasa yang sedap...
  • Tak perlu susah payah mencuci filter...kerana setiap 303 liter (80 gelen) air hanya perlu tukar filternya sahaja..
  • Mudah dibawa ke mana-mana... balik kampung, jalan-jalan, berkelah dll.. dijamin seisi keluarga dapat minum air bersih...
  • Dan yang penting sekali... HARGA MAMPU MILIK!!

Jom kita kenal dengan Get Clean Water Pitcher Shaklee ni.
Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

  • Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain.
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama
  • Yang penting dapat menjaga kesihatan buah pinggang kita.


Apakah kelebihan dan keistimewaan Get Clean Water Pitcher ini


  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos dan tak perlu dimasak
  • Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
  • menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar

Apa kata pengguna Get Clean Water Pitcher ini?

Set Get Clean Water Shaklee elok untuk Kesihatan Buah Pinggang

Set Get Clean Water Shaklee elok untuk Kesihatan Buah Pinggang

Adakah kita sedar kepentingan air bersih selama ini? Justeru itu marilah kita mengurangkan bebanan buah pinggang kita dengan minum air yang bersih setiap hari. Jom dapatkan Set Get Clean Water Shaklee ni dari Ana ye... Jadikan Get clean water pitcher Shaklee satu keperluan rasmi di rumah kita. Kita sihat dan keluarga kita pun sihat!

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776