Promo September: Collagen Powder Shaklee, Beli 6 PERCUMA 1

with 0 Comment
Selamat tengah hari... Ada masa lagi tu Ana nak update blog untuk hari ni... Entri kali ni tentang promo Shaklee untuk bulan September ni... Apa kah ia... Kalau korang perasan Ana dah tempek di sisi kiri tu... <--- COLLAGEN POWDER SHAKLEE...

Promo September: Collagen Powder Shaklee, Beli 6 PERCUMA 1


Best tau promo kali ni... Sebab ia tentang kolagen... Kolagen yang mantap tu... Dari sisik ikan merah yang hanya hidup di laut dalam.. terbaik sangat... Ia satu sumber premium kolagen dengan penyerapan lebih tinggi dan pencemaran yang lebih kecil berbanding dengan kolagen dari sumber binatang...

Boleh lah kumpul beli dengan kawan kawan sepejabat, sekampung, setaman atau pun dengan adik beradik, sepupu sepapat... Beli 6 dapat satu kotak percuma lagi... Promosi ni hanya sah untuk bulan September sahaja... tinggal beberapa hari je tu... Cepat cepat ajak kawan kawan beli sekali... yang percuma tu boleh dapat pada diri sendiri lah... hehe... PPssttt... Satu lagi Ana nak bagi tahu... Kalau dah beli sampai 6 tu dah boleh dapat keahlian percuma tau... Grab cepat ye...

Promo September: Collagen Powder Shaklee, Beli 6 PERCUMA 1

Promo September: Collagen Powder Shaklee, Beli 6 PERCUMA 1


Apa yang pentingnya kolagen ni.. Ana dah pernah kongsikan sebelum ni... Ana storykan sikit ye... Kolagen di adalah protein dalam badan kita. Ia penting sebab menyumbang sebanyak 75% dari berat badan kita dalam tahap kulit yang sihat gitu... kesimpulannya mudah saja... Tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa yang sihat dan yang penting kita awet mudalah. Dengan kata lain, hilang kolagen bermaksud kita mengalami proses penuaan..

Proses penuaan ini pasti akan berlaku kepada semua makhluk Allah... Kita boleh melambatkannya dengan makanan tambahan dan yang terbaik adalah COLLAGEN POWDER SHAKLEE nilah...

Nak cantik dan sihatkan... mesti cuba COLLAGEN POWDER ni... Ia mudah larut dengan minuman dan makanan. Mudah sahaja dibawa ke mana mana pun... sebab ia dah di pek dalam satu uncang je... Hanya koyakkan uncang dan larutkan sahaja dalam air... Mudah sangat sangat... macam baca ABC tu... hehe... :)

Cara nak order, boleh terus hubungi Ana ye... detail ada di bawah tu...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni