Rindu awak 200%

with 0 Comment

Salam sayang buat semua... Untuk cabaran hari ke 7 cabaran 30 hari blogging ni Ana dapat tajuk "buku yg saya baca...."

Oklah, Ana memang banyak baca buku... Buku novel lah... Memang hantu novel... Tabiat ni memang dari sekolah menengah lagi... Sampai la ni masih macam tu... Rasanya sekarang lagi hebat sebab dah ada duit sendiri nak beli novel... Hehe... Kalau dulu kena minta duit pada mak dan abah utk beli novel atau pun gi pinjam di library awam...

Sekarang Ana sedang nak menghabiskan novel "rindu awak 200%"... Alah yg dijadikan drama bersiri tu... Ana tak gemar tengok cerita di tv... Tak feeling rasanya... Tapi kalau baca novel boleh merah mata menangis... Haha... Feeling habis tu...

Ni pun punyalah lambat nak habiskan... Sebabnya... Duk sangkut dgn budak nak upsr... Banyak masa habis di sekolah utk kelas tambhan dan sebagainya... Masa nak feeling ni dah jadi tak sempat plak...

Apa pun... Akan dihabiskan juga... Buat masa ni, Ana rasa novel ni best sangat...  Dan novel yg tunggu utk dibaca pun dah ada 5 buah lagi.... Hahaa... Gila novel sungguh... Tapi masa tak ada... Huhu...

Jom kongsikan novel apa yg sedang korang baca la ni? Best novel tu? Ulas sikit ye... Tq for sharing...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni