Oh my hand bag

Salam sayang semua... Entri kali ni about oh my handbag... Hehe... Apa ada dalam beg tangan mama adni ni? Cer teka... Kalau jawapan anda ada susu botol Shafa'.... Silap dah...

Handbag Ana ni kecik je... Apa yg ada dalam tu... For sure lah beg duit... Dalam tu ada duit ciput dan ic serta lesen memandu sahaja... :)

Selain tu Ana simpan juga smart phone Ana.... Yang ni amat penting. Laksana lappy lah bagi Ana. Sebab byk kerja buat di hp je... Entri ni pun Ana taip di hp sahaja... Yg penting ada line internet... Note utk bisness shaklee pun semua dalam hp sahaja... Customer tanya sahaja dah dapat maklumat terus dari hp... Memang gajet penting Ana...

Apa lagi dalam handbag ye? Hhhmmmm... Ha... Ada perfume, bedak, dan lips gloss je... Satu lagi, ada pen merah dan biru... Yelah, Ana kan cikgu... Pen merah penting tu... Nak guna waktu semak buku murid...

Botol Shafa' plak ada bag khas utk dia... So, barang Shafa' tak campur dgn mama dia...

Itulah ceritera tentang oh my handbag ni... Cuba kongsi... Apa yg ada dalm handbag korang plak? Kalau yg lelakinya... Apa yg ada dalam beg sling atau beg kerja korang... Kay, sharelah ye... Komen kat bawah tu...

Ni pic handbag cikgu Ana... Kecil je...