Promo Gempak Akhir Tahun 2014 Terhebat dalam Sejarah...

Salam sayang semua....

Disember dah tiba. dan Ana ada promo terhebat untuk semua. Pertama kali dalam sejarah tu.... Apa yang best sangat tu kan???

Sebenarnya ada 3 promo hebat dari Shaklee. Memang sesuai sangat bulan Desember ni sebagai bulan kecantikan...  Bakal pengantin, anda yang nak bertunang, naik pelamin jangan lepaskan peluang ni. Pertama kali dalam sejarah ni. Promo berganda-ganda daripada Shaklee.

Ada 3 promo best iaitu :

1. Promo beli 6 percuma 1 - Vitamin C ATAU Vitamin E
Buy 6 free 1 - Vitamin C/Vitamin E


2. Promo beli 2 botol Vitamin C ATAU Vitamin E dapat 5% off
Buy 2 get 5% off


3. Promo beli 3 percuma 1 - Collagen Powder
Buy 3 free 1 - Collagen Powder


Bestkan... Peluang yang hanya datang sekali je... Semua tu sesuai sangat kepada mereka yang nak cantikkan kulit, licinkan kulit, kecutkan jerawat, lembapkan kulit dan pudarkan parut jerawat... Tapi utkkesan yang cepat sekali, ofcoslah Collagen Powder Shaklee ni... Yang tu still the best... Highly recomended utk bakal pengantin... 2 minggu dah ada kesan yang positif...

Lepas ni Ana kongsikan kebaikkan Vitamin C, Vitamin E dan Collagen ni ye... Memang terbaik punya... :)

Nak order, bolehlah hubungi SIDPro kesayangan korang ni ye... :) hehe... sayang semua... muuahhh...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni