Muka Hodoh Sebab Jerawat

Aggghhhh!!! Kenapalah mamat tu asyik pandang aku jeling jeling ni... Stress nya rasa... Aku tahulah muka ku hodoh sebab jerawat banyak.... Waaaa Waaa... Sedihnya...

Pernah alami situasi begitu. Sedihkan. Stress pastinya akan ada.

Cemburu tengok wajah rakan rakan yang licin tanpa jerawat. Itu sudah pasti. Pernah tak bertanya kepada mereka, apakah rahsia kulit wajah mereka licin cantik... Apa!!! tak pernah... Kenapa? Malu nak bertanya...

Nak hapuskan jerawat. Kita boleh buat laser treatment dan suntikan botox... Kenapa buat suntikan botox. Sebab nya nak suntik vitamin C dan kolagen lah... Dua tu adalah faktor penting supaya jerawat tak tumbuh di muka kita...

Ana ada cara mudah dan tak mahal macam laser treatment dan suntikan botox tu... Apa kah dia???

Mari baca apa yang Ana nak kongsikan ni... Senang sungguh caranya. Ana amalkan sejak setahun dulu... dan hasilnya... Jerawat dah malu nak tumbuh di kulit wajah Ana ni. Walaupun semasa period, Ana ucapkan bye bye to jerawat ni... Alhamdulillah..

Muka Hodoh Sebab Jerawat
Wajah Ana selepas konsisten dengan vit c, vit e dan b complex Shaklee

Caranya, Ana amalkan secara konsisten ye.. Pengambilan Vitamin C, Vitamin E dan B Complex Shaklee. Memang terbaik.

Sebenarnya, ada pelbagai gabungan produk Shaklee untuk atasi masalah jerawat ni. Ada juga collagen powder dan esp. Semuanya bergantung kepada bajet kita untuk cantik... :)

Semuanya terbaik dan dapatkanlah cara pengambilan yang betul dari pengedar yang bertauliah ye. Takut nanti, anda beli dan makan, tetapi hasilnya tiada... huhu...

Jom klik link di bawah ni untuk maklumat lanjut...

Cara Merawat Jerawat Dengan Shaklee

Wajah Cantik Menawan: Set D Shaklee

Rahsia Kulit Wajah Cantik dan Mulus

Awet Muda Dengan Collagen Powder Shaklee



Boleh hubungi Ana seperti di bawah untuk pembelian dan daftar ahli...
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
email : anaadnicollection@yahoo.com
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776