Muka Hodoh Sebab Jerawat

with 0 Comment
Aggghhhh!!! Kenapalah mamat tu asyik pandang aku jeling jeling ni... Stress nya rasa... Aku tahulah muka ku hodoh sebab jerawat banyak.... Waaaa Waaa... Sedihnya...

Pernah alami situasi begitu. Sedihkan. Stress pastinya akan ada.

Cemburu tengok wajah rakan rakan yang licin tanpa jerawat. Itu sudah pasti. Pernah tak bertanya kepada mereka, apakah rahsia kulit wajah mereka licin cantik... Apa!!! tak pernah... Kenapa? Malu nak bertanya...

Nak hapuskan jerawat. Kita boleh buat laser treatment dan suntikan botox... Kenapa buat suntikan botox. Sebab nya nak suntik vitamin C dan kolagen lah... Dua tu adalah faktor penting supaya jerawat tak tumbuh di muka kita...

Ana ada cara mudah dan tak mahal macam laser treatment dan suntikan botox tu... Apa kah dia???

Mari baca apa yang Ana nak kongsikan ni... Senang sungguh caranya. Ana amalkan sejak setahun dulu... dan hasilnya... Jerawat dah malu nak tumbuh di kulit wajah Ana ni. Walaupun semasa period, Ana ucapkan bye bye to jerawat ni... Alhamdulillah..

Muka Hodoh Sebab Jerawat
Wajah Ana selepas konsisten dengan vit c, vit e dan b complex Shaklee

Caranya, Ana amalkan secara konsisten ye.. Pengambilan Vitamin C, Vitamin E dan B Complex Shaklee. Memang terbaik.

Sebenarnya, ada pelbagai gabungan produk Shaklee untuk atasi masalah jerawat ni. Ada juga collagen powder dan esp. Semuanya bergantung kepada bajet kita untuk cantik... :)

Semuanya terbaik dan dapatkanlah cara pengambilan yang betul dari pengedar yang bertauliah ye. Takut nanti, anda beli dan makan, tetapi hasilnya tiada... huhu...

Jom klik link di bawah ni untuk maklumat lanjut...

Cara Merawat Jerawat Dengan Shaklee

Wajah Cantik Menawan: Set D Shaklee

Rahsia Kulit Wajah Cantik dan Mulus

Awet Muda Dengan Collagen Powder Shaklee



Boleh hubungi Ana seperti di bawah untuk pembelian dan daftar ahli...
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
email : anaadnicollection@yahoo.com
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni