Alfalfa Complex - Kacip Fatimah Moden

with 0 Comment
Salam sayang semua... :)
Pada malam nie Ana rasa nak tulis entri pasal kehebatan alfalfa sebagai kacip fatimah moden... betul tau... tak tipu... jom baca lagi...

Sayanglah diri kita wahai wanita dan sayangi jugalah cik abang (hubby) kita tu... hehe.. dah senyum nampaknya... apa kata kita ketatkan cik V kita dengan alfalfa complex... Macam mana ia berfungsi sebagai kacip fatimah moden ye... :)


Alfalfa Complex - Kacip fatimah moden


Oklah, alfalfa nie selain daripada boleh merawat keputihan kita, ia juga mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mampu berfungsi seperti kacip Fatimah, maka seterusnya, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara. So, dah faham kan... nak terang lanjut pun rasa macam malu malu gitu... hehe...

Jom layan, testimoni pengguna nie...


Alfalfa Complex - Kacip fatimah moden

Alfalfa Complex - Kacip fatimah moden
 
Macam mana, masih malu ke nak cuba... tak yakin lagi... hehe... jangan risau, kalau malu Ana boleh pos ke rumah... selain sebagai kacip fatimah, Alfalfa pun banyak fungsi lain lagi... Jom klik sini untuk tahu kelebihan Alfalfa yang lain lain lagi... Supaya kita alah membeli menang memakai... :) Pilihan di tangan anda...


Untuk pertanyaan lanjut atau order...
Boleh hubungi Ana di:
email : anaadnicollection@yahoo.com
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni