Alfalfa Complex - Kacip Fatimah Moden

Salam sayang semua... :)
Pada malam nie Ana rasa nak tulis entri pasal kehebatan alfalfa sebagai kacip fatimah moden... betul tau... tak tipu... jom baca lagi...

Sayanglah diri kita wahai wanita dan sayangi jugalah cik abang (hubby) kita tu... hehe.. dah senyum nampaknya... apa kata kita ketatkan cik V kita dengan alfalfa complex... Macam mana ia berfungsi sebagai kacip fatimah moden ye... :)


Alfalfa Complex - Kacip fatimah moden


Oklah, alfalfa nie selain daripada boleh merawat keputihan kita, ia juga mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mampu berfungsi seperti kacip Fatimah, maka seterusnya, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara. So, dah faham kan... nak terang lanjut pun rasa macam malu malu gitu... hehe...

Jom layan, testimoni pengguna nie...


Alfalfa Complex - Kacip fatimah moden

Alfalfa Complex - Kacip fatimah moden
 
Macam mana, masih malu ke nak cuba... tak yakin lagi... hehe... jangan risau, kalau malu Ana boleh pos ke rumah... selain sebagai kacip fatimah, Alfalfa pun banyak fungsi lain lagi... Jom klik sini untuk tahu kelebihan Alfalfa yang lain lain lagi... Supaya kita alah membeli menang memakai... :) Pilihan di tangan anda...


Untuk pertanyaan lanjut atau order...
Boleh hubungi Ana di:
email : anaadnicollection@yahoo.com
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776