Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

with 0 Comment
Berpantang memang sgt mudah dengan set bersalin shaklee. Ana sendiri telah menggunakan set ni semasa kelahiran anak keempat Ana, baby Shafa', masa tu anak Ana terkena jaundis dan  doktor nasihatkan jangan  mengambil sebarang jamu selama 2 bulan.. hehe... butAna tak risau, sebab Ana memang tak cadang nak ambik jamu semasa berpantang kali ni... Ana memang dah beli set bersalin /berpantang Shaklee ni awal lagi... Memang nawaitu tak nak jamu tapi nak berpantang cara moden sahaja... iaitu supplemen Shaklee only.. :) i loik sangat... hehe

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best


In fact set bersalin Shaklee buat Ana betul2 jatuh cinta sebab mmg sangat ada kelainan bila ambil set bersalin ini berbanding kelahiran yang sebelum ni.

Apa yang Ana boleh concludekan ada 5 pekara yang pastinya Ana dah rasai sendiri iaitu..

  1. Luka jahitan cepat sembuh (Ana secer untuk semua kelahiran Ana kecuali anak yang kedua sahaja yang bersalin normal) kalau dulu ya Allah sgt susah nak bergerak sebab luka lambat nak sembuh
  2. Badan mmg rasa sgt bertenaga walaupun tak cukup tidur. Maklumlah baby asyik berjaga, and nak bangun tuk pam susu lagi.
  3. Boleh digunakan sebaik shj selepas bersalin.
  4. Tiada kesan panas, baby selesa tanpa komplikasi
  5. Susu sangat meriah,
  6. Selamat digunakan walaupun baby jaundis;)

Jom kita review apa kata customer yang dah consume set pantang Shaklee?
 

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best

Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best
Berpantang dengan set bersalin Shaklee memang best
Bestkan... ramai yg dah berpuas hati... jom order dengan pengedar kesayangan anda ni...
atau terus membuat pembelian di sini sahaja.

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni