Anda pengguna tegar Produk Shaklee? Rugi jika tidak join membership Shaklee

with 0 Comment
Anda pengguna tegar produk Shaklee! Anda dah jatuh cinta dengan Shaklee! RUGI sangat jika andatak join membership Shaklee... Sebabnya? Keistimewaannya semua anda tak akan dapat... huhu... Apa kata sambil menyelam tu kita minum air... Sambil makan sendiri kita dapat faedahnya... hehe... Jom Ana kongsikan...


Anda pengguna tegar Produk Shaklee? Rugi jika tidak join membership Shaklee


Baca sampai habis tau, jika tidak anda RUGI...

CASHBACK/BONUS
Yes anda akan dapat CASHBACK yang akan di bank in straightaway dlm akaun anda setiap bulan apabila beli barang Shaklee dengan amount tertentu. Kalau beli dari distributor lain dia yang untung anda takkan dapat cash tu ya! That’s why Ana suke galakkan customer untuk join keahlian kalau dia adalah pengguna tetap Shaklee dan tiap2 bulan mmg beli product Shaklee:) dahlah dapat beli dengan harga ahli dapat extra cashback sekali!

PLUS bila anda dah jadi pengguna tegar Shaklee anda seharusnya mendapat KONSULTASI dan TIPS terbaik dari distributor anda. Bukan dibiarkan begitu sahaja terkontang kanting tanpa guidelines sampai anda terpksa mencari-cari konsultasi nak makan vitamin dari distributor lain. That’s why sangat penting untuk anda mendaftar dengan distributor yang betul- betul supportive, berkredibiliti serta berada dalam kumpulan sokongan yang ESTABLISH & BERKUALITI! Bukan main pilih aje tau, anda yang akan rugi nanti sbb tak dapat benefits yang sepatutnya anda dapat.

Yang paling BEST keahlian Shaklee ni takde renewal fee apa2 selagi anda menggunakan Shaklee selagi itulah membership anda akan valid. Berapa yuran keahlian? Hanya RM65 seumur hidup! Nak dapat free membership pun boleh bila purchase RM650 and above..Syiook kan?

SISTEM ONLINE SHOPPING YANG COOL
Shaklee ada system online shopping yang sgt cool! Ala- ala Zalora.Com tu. So kalau anda nak beli product sangatlah mudah dengan system ni..just click sahaja! Bukan sahaja memudahkan ahli yang nak makan sendiri tp juga pengedar2 Shaklee yang mmg aktif berbiznes.. semua details seperti shipment tracking, bonus statement, enrollment, order history dan macam-macam lagi boleh di cek hanya di depan PC..sgt menarik kan? Tak teringin ke nak join ke mudah dan dapat cash lagi tu!
PESANAN SAMPAI TERUS KE PINTU RUMAH TANPA PERLU KE KEDAI MEMBELI
Part ni paling Ana suke! Dahlah dapat order online pastu pihak Shaklee akan postkan barang2 td straight kepada anda.. In fact dah lama dah Shaklee buat servis ni.. sbb tu seronok berniaga Shaklee, especially surirumah tak perlu simpan stock, tak perlu bersusah payah ke pejabat postà customer order, Shaklee tolong postkan terus kepada customer anda. BEST kan? Nak berbiznes Shaklee dari oversea pun boleh!
 
BERNIAGA TANPA PERLUKAN MODAL
Yes takde modal pun. In fact group kami sgt tak menggalakkan penyimpanan stock yang banyak bagi yang aktif berbiz. Means takdelah istilah nak buat loan ribu riban baru boleh biznes..
Cara nak biz Shaklee sgt simple..customer orderà customer bayar kpd andaà anda order from Shaklee online system à Shaklee postà customer terima! Simple bukan?
 
Jangan tunggu lagi, mari sertai group Ana untuk menjadi ahli Shaklee :) Anda memang pengguna tegar.. sememangnya dah tahu kehebatan produk Shaklee tanpa perlu diceritakan pun... Hanya kongsikan pengalaman kita sahaja... Macam tulah jugak Ana... Kongsikan sahaja, lepas tu tunggu customer datang cari... :) Macam best je... hehe... memang best pun...

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Ana Adni Collection 2011. Dikuasakan oleh Blogger.

SEBARANG PERTANYAAN?

SEBARANG PERTANYAAN?
HUBUNGI ANA

Jom BerShaklee

Jom BerShaklee
Jom Order :)

Terima kasih, datang lagi...

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA

JOM LIKE PAGE FACEBOOK ANA
CIKGU VITAMIN ANA

PROMO TAMBAHAN

PROMO TAMBAHAN
MAC 2015

PROMOSI HEBAT

PROMOSI HEBAT
MAC 2015

Popular Posts

Set Subur Lelaki/Wanita

Set Kurus Shaklee Yang Superb

Set Ibu Menyusu Kekal Slim

Set Bersalin/Berpantang Yg Hot!!

About Me

Foto saya

Salhana Arshad @ owner of Cikgu Vitamin Ana... Saya Pengedar Sah SHAKLEE seluruh Malaysia. SID saya 1077743. Inspirasi sihat, bahagia dan berjaya :)

Followers Google+ Mama Adni