Supplemen Terbaik Ibu Menyusu Ketika RamadhanBerpuasa, kekal bertenaga, susu tetap meriah!

Bulan puasa bulan yang mulia. Bulan Ramadhan bulan keberkatan. Tak perlu takut pada bulan Ramadhan. Bulan inilah bulan kita melipat gandakan amalan ibadat dan menghapuskan dosa kita.
Supplemen Terbaik Ibu Menyusu Ketika Ramadhan

Memang mencabarkan bila puasa selama sebulan dan kita pula perlu sentiasa ada supply susu untuk anak tersayang. Tambahan pula jika ibu bekerjaya dan menyusukan anak. Memang penat dan longlai badan nanti. Jadi kita perlukan satu suplemen untuk tenaga dan juga memeriahkan susu badan kita. Apakah supplemen tersebut? Hehe… Saja nak bagi suspen….

Ibu menyusu yang berpuasa diwajibkan mengambil makanan berzat. Jangan tinggal/skipp bersahur. Kita sangat disarankan untuk mengambil suplemen sebagai persediaan. Ini bagi memastikan badan kita tidak mudah letih, lesu dan susu berada pada kadar yang sepatutnya dan mengelak berlakunya dehidration.
Mari kita ketahui apakah supplemen terbaik untuk ibu menyusu ketika Ramadhan:

Supplemen Terbaik Ibu Menyusu Ketika Ramadhan

ESP (Energizing Soy Protein)
Supplement terbaik untuk ibu menyusu ketika Ramadhan. Ia sangat membantu dalam membekalkan protein yang secukupnya dan menghasilkan susu yang optimum.
Supplemen Terbaik Ibu Menyusu Ketika Ramadhan

Performance Drink
Minuman tenaga yang dapat membekalkan tenaga kekal berpanjangan dan mengelak berlakunya dehydration.

Jom kita tengok testimoni pengguna yang berpuas hati mengamalkan Shaklee semasa berpuasa.. Ini buktinya...

Supplemen Terbaik Ibu Menyusu Ketika Ramadhan

Supplemen Terbaik Ibu Menyusu Ketika Ramadhan

Supplemen Terbaik Ibu Menyusu Ketika Ramadhan


u menyusu yang berpuasa pasti akan merasai penat jerih dan letih lesu. Tak sabar rasanya nak tunggu azan Maghrib. Waktu berbuka memang amat dinantikan. Memang mencabar. Jadi ibu ibu sekalian, marilah kita mengambil langkah bijak untuk mengamalkan ESP dan Performance Drink bagi mengekalkan tenaga dan stamina kita sepanjang menjalani ibadat puasa. Stok susu pula sentiasa meriah.


Ibu menyusu jangan risau dan gelisah. Dapatkan supplemen terbaik untuk ibu menyusu ketika Ramadhan dengan segera ye… Mari kita berpuasa dengan hati yang gembira. Bila hati gembira ibadat lain pun dapat dilakukan dengan selesa.

Jom order dengan Ana. J

Boleh hubungi Ana di:
Nor Salhana; Shaklee ID : 1077743
Fan Page FB : Cikgu Vitamin Ana (sila klik LIKE untuk info terkini)
SMS/Wechat/Whatapp : 019-4640776